Alumni SMK Teluk Panglima Garang

Ilmu Rukun Hidup
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 matlamat web

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ahmad jaidi



Number of posts : 12
Age : 49
Location : kuala lumpur/sijangkang
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: matlamat web   Tue Apr 29, 2008 10:45 am

komen saya

web ini amat naif.. perlukan hebahan kepada bekas pelajar SMTPG. tanpa ahli ..skop topic perbincangan dan matlumat terlalu kecil.. (contohnye.. asyik nak berteka teki saje)..

Fun tu boleh.. benda positif yang lain perlu juga. baru la maju bangsa dan anak kelahiran SMTPG.

marilah berbicara untuk kebaikan semua..ILMU dan HARTA
Back to top Go down
View user profile
anaz 5v2



Number of posts : 229
Age : 34
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

PostSubject: Re: matlamat web   Wed Apr 30, 2008 9:16 am

ahmad jaidi wrote:
komen saya

web ini amat naif.. perlukan hebahan kepada bekas pelajar SMTPG. tanpa ahli ..skop topic perbincangan dan matlumat terlalu kecil.. (contohnye.. asyik nak berteka teki saje)..

Fun tu boleh.. benda positif yang lain perlu juga. baru la maju bangsa dan anak kelahiran SMTPG.

marilah berbicara untuk kebaikan semua..ILMU dan HARTA

kita org berteka-teki hanya untuk berseronok....
Back to top Go down
View user profile
enyusry



Number of posts : 135
Age : 34
Location : now at perlis
Registration date : 2007-12-03

PostSubject: Re: matlamat web   Wed Apr 30, 2008 10:49 pm

ni baru test run je... x ramai yg join pon... kalu ade yg nk tolong promosi ok gak..
Back to top Go down
View user profile
saya



Number of posts : 314
Location : everywhere
Registration date : 2008-03-11

PostSubject: Re: matlamat web   Fri May 02, 2008 3:00 pm

ahmad jaidi wrote:
komen saya

web ini amat naif.. perlukan hebahan kepada bekas pelajar SMTPG. tanpa ahli ..skop topic perbincangan dan matlumat terlalu kecil.. (contohnye.. asyik nak berteka teki saje)..

Fun tu boleh.. benda positif yang lain perlu juga. baru la maju bangsa dan anak kelahiran SMTPG.

marilah berbicara untuk kebaikan semua..ILMU dan HARTA

salam en. ahmad jaidi,
Saya setuju dgn pendapat encik, web ini memang naif. Tetapi sebagai bekas pelajar, en. ahmad jaidi dialu-alukan untuk memberi cadangan bagi meningkatkan mutu dan kandungan web ini. Apa yang dapat saya simpulkan disini (berdasarkan post en.ahmad jaidi), encik hanya memberi komen tanpa memberikan apa-apa cadangan untuk meningkatkan mutu web ini. web ini masih baru, dan usianya belum smpai setahun, sudah semestinya la banyak kelemahan yg perlu diperbaiki. Saya psti pihak admin memang inginkan cadangan dan pandangan yang bernas daripada bekas-bekas pelajar untuk memperbaikinya dari semasa ke semasa. Sekalung tahniah untuk mr.admin kerana ada inisiatif untuk mewujudkan web ini bagi mengumpul bekas-bekas pelajar SMKTPG. Sekurang-kurangnya ada usaha yang ditunjukkan oleh mr.admin sebagai satu cara untuk beliau melahirkan penghargaan kepada sekolah ini.

sekian, terima kasih

jutaan kemaafan jikalau saya tersilap kata, tersalah bicara.
Back to top Go down
View user profile
enyusry



Number of posts : 135
Age : 34
Location : now at perlis
Registration date : 2007-12-03

PostSubject: Re: matlamat web   Fri May 02, 2008 8:05 pm

Very Happy
Back to top Go down
View user profile
edjames



Number of posts : 125
Age : 34
Location : Klang
Registration date : 2007-12-02

PostSubject: Re: matlamat web   Sat May 03, 2008 1:27 am

Salam to All....

Terima kasih kerana memberi komen-komen. Cadangan dr semua org amat la sy alu-alu kan. Semua org di alu-alukan utk memberikan cadangan/komen bagi memastikan forum nie terus hidup dan menjadi satu platform utk kita semua ahli2 ex-smktpg samaada berdiskusi, menyampaikan hasrat serta bertanya kabar antara satu sama lain. Sy sgt berbangga otai-otai seperti En.Jaidi dan ramai lg diluar sana menyertai dan memberi sumbangan idea bagi memastikan forum ini hidup.

Terima kasih kepada En.Jaidi kerana sudi menyertai forum ini. Sudah tentu byk kelemahan yg perlu diperbaiki bagi memastikan forum nie bermutu dan berilmiah. Misalnye dari segi topik perbincangan, disini sy tidak kisah ape jua topik yg hendak di bicarakan samaada formal tau pun tidak, ringan atau pun berat, asalkan ianye bukan berunsur perkauman atau pun politik yg hanya melemahkan bangsa kita sendiri. Tujuan sy membuat forum ini adalah untuk mengeratkan semua ex-studnt smktp agar kita semua terus berkumpul, berhubung dan bertanya kabar. Tentu sekali byk isu-isu yg boleh dibincang sekiranye kita semuanye disini. Kita mungkin tidak mengetahui semua no contact rakan2 kita, nak call mahal, nak jumpa mungkin jauh semuanye berada entah dimana. Buat pengetahuan semua mmg sy mempunyai plan untukk membuat website utk sek kita dan sy sendiri yg akan menanggung kos, name domain dan hosting sudah sy kenal pasti utk menjadi host website sek kita, dan ianye sedang dalam proses design. Ianye memerlukan beberapa document pengesahan dr sekolah. Memandangan sy juga bekerja jadi sy perlulah menyiapkan nye secara berperingkat, insya Allah.

"Bulan sabit munculkan diri, mengingatkan bumi agar menegur insan yg meremehkan"

Mari lah kita tegur menegur. Wsalam....
Back to top Go down
View user profile http://smktpg.forumn.org
saya



Number of posts : 314
Location : everywhere
Registration date : 2008-03-11

PostSubject: Re: matlamat web   Sun May 04, 2008 1:24 pm

hu2...
Back to top Go down
View user profile
bekaspel
Guest



PostSubject: mesti tahu   Wed May 28, 2008 7:09 pm

Mad Saya rasa saya patut beritahu semua ini.

Dulu kementerian kata tak nak laksana hukuman rotan...
Mana ada? Hukuman rotan tetapt juga dilaksanakan..
Pasal itu pelajar memberontak...
Cibai punya cikgu...
Kenapa tak ikut arahan kementerian...
Kini kementerian kata nak kuatkuasa rotan balik sebab kononnya cikgu
tak sanggup melepaskan pelajar nakal. Tanya lain kali, sebab kenapa pelajar itu memberontak!

Semua pelajar, saya seru supaya kita bantah tindakan cikgu dulu.
Cikgu Zaiton, barah otak...
Cikgu Hir Jantan terlebih makan kopi Jantan Haiwan,
Bangkit Pelajar SMKTPG....
Jangan biar diri anda di perbodohkan.........
Katkan tidak pada yuran tambahan...
Guru-guru penipu..
Mereka banyak langgar arahan kementerian sejak 1998.
Sebab mulut pelajar mereka tutup, sebab itu rahsia tidak terdedah.
Tapi kini, kita jangan biarkan perkara ini menjadi rahsia...
Ayuh........bangkit dari kegilaan ini...... lol! cheers Mad
Back to top Go down
iena_jr



Number of posts : 38
Registration date : 2008-08-07

PostSubject: Re: matlamat web   Sun Aug 17, 2008 5:39 pm

bekaspel wrote:
Mad Saya rasa saya patut beritahu semua ini.

Dulu kementerian kata tak nak laksana hukuman rotan...
Mana ada? Hukuman rotan tetapt juga dilaksanakan..
Pasal itu pelajar memberontak...
Cibai punya cikgu...
Kenapa tak ikut arahan kementerian...
Kini kementerian kata nak kuatkuasa rotan balik sebab kononnya cikgu
tak sanggup melepaskan pelajar nakal. Tanya lain kali, sebab kenapa pelajar itu memberontak!

Semua pelajar, saya seru supaya kita bantah tindakan cikgu dulu.
Cikgu Zaiton, barah otak...
Cikgu Hir Jantan terlebih makan kopi Jantan Haiwan,
Bangkit Pelajar SMKTPG....
Jangan biar diri anda di perbodohkan.........
Katkan tidak pada yuran tambahan...
Guru-guru penipu..
Mereka banyak langgar arahan kementerian sejak 1998.
Sebab mulut pelajar mereka tutup, sebab itu rahsia tidak terdedah.
Tapi kini, kita jangan biarkan perkara ini menjadi rahsia...
Ayuh........bangkit dari kegilaan ini...... lol! cheers Mad

Setakat xbg name boleh la ko nak kate mcm2...pengecut tapi nak kate lebeyh2..piiirah...x berkat ilmu ko blaja...
xsalah kalo ko nak menegur..but biarlah kena caranya...

En. ahmad jaidi, web ini masih baru..dan xsemua pelajar dan bekas pelajar tahu pasal web ni..ape kata encik sponsor utk pengiklanan dan hosting juga domain? mesti ramai yg mengunjungi web ne...
Back to top Go down
View user profile
weezer1234



Number of posts : 92
Age : 96
Location : Shah Alam
Registration date : 2007-12-10

PostSubject: Re: matlamat web   Mon Sep 08, 2008 12:48 am

betul2 tu aku setuju ......take an action !!!!
Back to top Go down
View user profile
iena_jr



Number of posts : 38
Registration date : 2008-08-07

PostSubject: Re: matlamat web   Fri Sep 12, 2008 5:00 pm

jom ramai2...g rumah ahmad jaidi mintak sponsor,...!!
Back to top Go down
View user profile
ahmad jaidi



Number of posts : 12
Age : 49
Location : kuala lumpur/sijangkang
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: matlamat web   Thu Nov 06, 2008 11:26 am

kalau ada rezeki dan kena gaya .... insyallah
Back to top Go down
View user profile
ahmad jaidi



Number of posts : 12
Age : 49
Location : kuala lumpur/sijangkang
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: matlamat web   Thu Nov 06, 2008 11:30 am

gambar tu.... letak lah gambar sendiri.. tak yah lah gambar kartun... cam na nak kenal...
mana tau jumpa kat pasar ke ....kat mana mana... kan boleh tegur.... yang adik2 tu kalau nak ngurat kawan lama pun apa salah nye... kalau dah bekeluarga pun boleh tambah kenalan,,,, kalau ada bisness boleh tukar pandanngan....

jangan lupan DUN sijangkang tu pun bekas pelajar SMKTPG.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: matlamat web   Today at 5:49 am

Back to top Go down
 
matlamat web
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Alumni SMK Teluk Panglima Garang :: SMKTPG General Talk Zone :: Free talk a.k.a Lepas Geram-
Jump to: