Alumni SMK Teluk Panglima Garang

Ilmu Rukun Hidup
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 TELOK PANGLIMA GARANG

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ahmad jaidi



Number of posts : 12
Age : 49
Location : kuala lumpur/sijangkang
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: TELOK PANGLIMA GARANG   Tue Apr 29, 2008 11:03 am

bagaimana hendak meningkatkan kemajuan. pemikiran, kebersihan dan Ke...... kawasan ini seiring dengan pembangunan yang ada?

FTZ telah wujud sekian lama... sekarang ramai rakyat ASING.
Rumah sewa sewa banyak... penyewa rakyat asing.
Kedai dan market banyak... KOTOR dan JELEK.
Pasar malam banyak... BERSERABUT dan tak terurus.
Pertubuhan banyak.. JKKK, RELA, macam2 lagi... SEMUA NAK KAUT UNTUNG sendiri.(itu orang saya, ini orang awak)
Saluran (parit dan longkang) banyak.... Sumbat sana sini .. penuh sampah, bau busuk...
Bangunan awam... tak tau jadi apa.. Tak ada.. mintak..dah ada tak tau urus.
Politik... AWAK pembangkang, SAYA KERAJAAN.. (tak leh nak JOINT/group.. pada hal sama2 kaum)
Kg banyak.. SIJANGKANG, KEBUN BARU, TELOK, KG MEDAN... semua dah macam rumah setinggan.
(buat la pintu gerbang cantik mana pun..... cam tu gak la jawabnyer)
Kebun banyak... berekar ekar... macam dulu gak.. tanam kat tanah rizab kerajaan... tepi jalan... kebun sendiri tanam lalang ngan rumput.

dan macam macam lagi....

sudi sekiranye ... jadi kan topik2 menarik dan membena... kerana saya percaya.. penduduk dan bekas pelajar SMTPG.. handal dan hebat hebat belaka. TQ
Back to top Go down
View user profile
enyusry



Number of posts : 135
Age : 34
Location : now at perlis
Registration date : 2007-12-03

PostSubject: Re: TELOK PANGLIMA GARANG   Fri May 02, 2008 8:11 pm

ITU EN JAIDI.. KAMI NAK BUAT MCM MANE... ENCIK JAIDI NI KEJE APE... ?????
Back to top Go down
View user profile
redline
Guest



PostSubject: cikgu gile   Sat Jun 14, 2008 1:33 pm

en jaidi adalah cikgu terbaru yang terkontot dalam sejarah smktpg. Beliau mengaku bahawa dia adalah bekas askar. tapi jadi cikgu.
Boooo sama dia.... Mari kita semua pancitkan tayar cikgu poyo yang baru ini. Dah lah rendah tapi tak sedar diri.
Jadilah macam cikgu lama. Jangan poyolah cikgu baru...............
Back to top Go down
pelajar
Guest



PostSubject: cikgu babi   Sat Jun 14, 2008 1:42 pm

cikgu pendek dan rendah macam babi tersepit!
Babi punya cikgu, bontot sahaja yang besar!
Kepala buto punya cikgu!
Lagi-lagi cikgu yang ada barah otak macam babi seperti cikgu zaiton yang lemah lembut dalam seletnya!
Babi cikgu naim. Asyik pukul orang sahaja.
Ingat pelajar tak ada perasaan ke?
Buto kau....

Cikgu Zaiton yang gila sepatutnya tidak layak jadi cikgu dan sepatutnya masuk hospital sakit mentel macam beruk!

Cikgu radi hari2 rambut pacak macam cipan!

Cikgu kontot macam babi. Poyo macam bekas askar katanya.

Cikgu hidung besar! ingat kau boleh bekas polis, orang takutlah. Poyolahlah pelacur! Pergi balik rumah tanam jagunglah.

Kalau tak jual bontot kat klang!

Kepada cikgu lawa:- jom main romen!

daripada sukri, bekas anak murid cikgu naim.
hahahahahahahaha
Back to top Go down
iena_jr



Number of posts : 38
Registration date : 2008-08-07

PostSubject: Re: TELOK PANGLIMA GARANG   Sat Aug 09, 2008 9:22 pm

ahmad jaidi wrote:
bagaimana hendak meningkatkan kemajuan. pemikiran, kebersihan dan Ke...... kawasan ini seiring dengan pembangunan yang ada?

FTZ telah wujud sekian lama... sekarang ramai rakyat ASING.
Rumah sewa sewa banyak... penyewa rakyat asing.
Kedai dan market banyak... KOTOR dan JELEK.
Pasar malam banyak... BERSERABUT dan tak terurus.
Pertubuhan banyak.. JKKK, RELA, macam2 lagi... SEMUA NAK KAUT UNTUNG sendiri.(itu orang saya, ini orang awak)
Saluran (parit dan longkang) banyak.... Sumbat sana sini .. penuh sampah, bau busuk...
Bangunan awam... tak tau jadi apa.. Tak ada.. mintak..dah ada tak tau urus.
Politik... AWAK pembangkang, SAYA KERAJAAN.. (tak leh nak JOINT/group.. pada hal sama2 kaum)
Kg banyak.. SIJANGKANG, KEBUN BARU, TELOK, KG MEDAN... semua dah macam rumah setinggan.
(buat la pintu gerbang cantik mana pun..... cam tu gak la jawabnyer)
Kebun banyak... berekar ekar... macam dulu gak.. tanam kat tanah rizab kerajaan... tepi jalan... kebun sendiri tanam lalang ngan rumput.

dan macam macam lagi....

sudi sekiranye ... jadi kan topik2 menarik dan membena... kerana saya percaya.. penduduk dan bekas pelajar SMTPG.. handal dan hebat hebat belaka. TQ
'


hmm..topik2 amatlah menarik dan membina...sepatutnya encik memberi cadangan...hoho...sekadar menyalahkan itu dan ini xde maknanye....ape kata.. : encik pindah di kawasn kejiranan seperti di sri hartamas? xpun bangsar ke, kenny hills ke...mesti xmengalami masalah2 ni..~ eh2,bukankah encik berlokasikan "KL"?

Musykil~
Back to top Go down
View user profile
iena_jr



Number of posts : 38
Registration date : 2008-08-07

PostSubject: Re: TELOK PANGLIMA GARANG   Sat Aug 09, 2008 9:28 pm

pelajar wrote:
cikgu pendek dan rendah macam hahah tersepit!
hahah punya cikgu, bontot sahaja yang besar!
Kepala buto punya cikgu!
Lagi-lagi cikgu yang ada barah otak macam hahah seperti cikgu zaiton yang lemah lembut dalam seletnya!
hahah cikgu naim. Asyik pukul orang sahaja.
Ingat pelajar tak ada perasaan ke?
Buto kau....

Cikgu Zaiton yang gila sepatutnya tidak layak jadi cikgu dan sepatutnya masuk hospital sakit mentel macam beruk!

Cikgu radi hari2 rambut pacak macam cipan!

Cikgu kontot macam hahah. Poyo macam bekas askar katanya.

Cikgu hidung besar! ingat kau boleh bekas polis, orang takutlah. Poyolahlah pelacur! Pergi balik rumah tanam jagunglah.

Kalau tak jual bontot kat klang!

Kepada cikgu lawa:- jom main romen!

daripada sukri, bekas anak murid cikgu naim.
hahahahahahahaha

hahaha..aku tegelak begulin2 membaca kenyataan ini...
wey,kalo setakat mengata dlm ni, then letak nama "pelajar" baek xpyh la..membazir internet je..buat penat ckg ICT ajar ko..
mesti ko slalu kena rotan kat ass kan?? pelajar yg bermasalah dan mendatangkan masalah di sekolah...bermentaliti dan minda kelas-3...
sepatutnya org mcm ko ni da kena buang sekolah..menyemak je kalo menyusahkan org...

btw, ahmad jaidi is not a teacher of SMKTPG k..~
Back to top Go down
View user profile
ahmad jaidi



Number of posts : 12
Age : 49
Location : kuala lumpur/sijangkang
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: TELOK PANGLIMA GARANG   Thu Nov 06, 2008 10:40 am

kadang kadang tu.. kesian juga tengok saudara nie.... mengamuk, memaki tak tentu pasal..cikgu kontot ke,, tak lawa ke, itu kan kurniaan tuhan....JANGAN LA MENGHINA KURNIAN ALLAH... ADAKAH SAUDARA CUKUP SEMPURNA SEDANGKAN JIWA SAUDARA BEGITU HITAM ......................... saya bukan lah seorang guru...tapi guru saya tetap saya panggil CIKGU SAMPAI BILA BILA... ..

apa yang nampak ... kepada tuan yang taksub dan menyangkakan hanya dirinya betul..... SEBENARNYE ITULAH KELEMAHAN DAN KEBOBODOHAN DIRINYA...jadi biarkan je la...

SAYA MENCADANGKAN KEPADA DIRI SAYA DAN SAUDARA SAUDARA...kalau berkesempatan berjuMpa dengan pihak tertentu.. sumbangkanlah cadangan tersebut. saya menulis agar semua buka mata... bukan meminta. kalau salah ..perbetulkan... kerana itu maklumat yang saya tahu. Maklumat saudara dari sudut lain bukan dari sudut saya.

SAYA juga berharap supaya tidak lah berlaku perpecahan kejiranan walaupun berbeza politik.
Back to top Go down
View user profile
ahmad jaidi



Number of posts : 12
Age : 49
Location : kuala lumpur/sijangkang
Registration date : 2008-04-28

PostSubject: Re: TELOK PANGLIMA GARANG   Thu Nov 06, 2008 10:50 am

nak tambah..... sikit lagi..

kepada redline dan pelajar nie.... buat la perubahan....
minda saudara CUMA ada sifat MEMBERONTAK... buatlah sesuatu yang membina... ahlaq, ekonomi dan personaliti...... semoga saudara lebih dikenali sebagai EDOLA dan BUKAN `SAMPAH'.
Back to top Go down
View user profile
iena_jr



Number of posts : 38
Registration date : 2008-08-07

PostSubject: Re: TELOK PANGLIMA GARANG   Thu Nov 20, 2008 7:05 pm

hmm...Maaf kepada sesiapa yg terasa..Cuma, saya tidak suka dengan orang2 yg kurang ajar dgn gurunya..
Back to top Go down
View user profile
weezer1234



Number of posts : 92
Age : 96
Location : Shah Alam
Registration date : 2007-12-10

PostSubject: Re: TELOK PANGLIMA GARANG   Wed Dec 10, 2008 8:44 pm

betul2.......... tu biasa la org yg suka stabbing dari belakang, main guest2 aje sbg user porrrrah be gentlemen la !!!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: TELOK PANGLIMA GARANG   Today at 5:46 am

Back to top Go down
 
TELOK PANGLIMA GARANG
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Muhammad menikah dengan gadis di bawah umur

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Alumni SMK Teluk Panglima Garang :: SMKTPG General Talk Zone :: Free talk a.k.a Lepas Geram-
Jump to: