Alumni SMK Teluk Panglima Garang

Ilmu Rukun Hidup
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 baru jer join

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
aleeya_bobo



Number of posts : 1
Registration date : 2008-07-11

PostSubject: baru jer join   Fri Jul 11, 2008 8:03 pm

lol! hai sumer bekas student smktpg

aku baru jer join blog ni. memula tak terpk pun. tp bila da bemboring ni teringat plak kat skola lama. hahaha, mmg kelaka. so kalo ada sesaper nk kenal ngan aku ker atau nk tau kisah sepanjang aku jd student skola tu selama 5thn msg la aku ek... Laughing santa flower afro
Back to top Go down
View user profile
saya



Number of posts : 314
Location : everywhere
Registration date : 2008-03-11

PostSubject: Re: baru jer join   Sat Jul 12, 2008 4:17 pm

hai aleeya...
selamat berkenalan...
hope u enjoy this forum.. cheers
Back to top Go down
View user profile
anaz 5v2



Number of posts : 229
Age : 34
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

PostSubject: Re: baru jer join   Mon Jul 14, 2008 9:44 am

aleeya_bobo wrote:
lol! hai sumer bekas student smktpg

aku baru jer join blog ni. memula tak terpk pun. tp bila da bemboring ni teringat plak kat skola lama. hahaha, mmg kelaka. so kalo ada sesaper nk kenal ngan aku ker atau nk tau kisah sepanjang aku jd student skola tu selama 5thn msg la aku ek... Laughing santa flower afro


knl kn la diri.......
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: baru jer join   Today at 5:46 am

Back to top Go down
 
baru jer join
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» People of God join me to praise our Lord and Savior Jesus Christ!
» a contractor with pending case eligible or qualify to join our bidding?
» When To Join The Gym?
» Hi everyone I'm excited to join the forum..:-)
» How to join the bidding?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Alumni SMK Teluk Panglima Garang :: SMKTPG General Talk Zone :: Free talk a.k.a Lepas Geram-
Jump to: