Alumni SMK Teluk Panglima Garang

Ilmu Rukun Hidup
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Kenapa saya bikin ini Forum??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
edjames



Number of posts : 125
Age : 34
Location : Klang
Registration date : 2007-12-02

PostSubject: Kenapa saya bikin ini Forum??   Wed Sep 10, 2008 3:41 am

Salam ramadhan to all members,

Why so serious?

Rasanye sebelum jauh kedepan aku ingin meluahkan kenapa sy create this forum dan mengapa sesetengah org terlalu serius dalam berforum, aku tahu kawan2 semua seorg yg serius, aku dah banyak dan bosan dgn forum yg serius, kerja yg serius...bosan rasanye. setiap hari aku berkerja lebih dr 12jam sometime 2 hari aku tak balik rumah, terlalu bosan asyik serius aje. Jadi aku pun create lah forum nie utk mengumpulkan kawan 1 sekolah dgn harapan utk kita berkenalan dan berbincang semua isu2 yang boleh membawa kita keluar dr asyik berfikir perkara yg memenatkan dan perkara2 yg dibincangkan tentulah perkara yg boleh melapangkan fikiran, membuat kita happy, aku tak kisah ape isu yg dicerita.

Kalau korg lihat kenapa aku dan rakan2 yg lain tidak membalas setiap hentaman dan kutukan (hanya beberapa org aje yg rajin balas)??? sebabnye aku dah bosan dgn isu2 yg mcm nie..bukan bermakna lepas tangan sbb byk lg ruang dan cara yg betul boleh dilakukan..forum dan blog bukan lah satu cara penyelesaian masalah..Isu yg serius mcm nie aku dan penat nak kritik aku rasa kawan2 juga mcm tu..

tp bukan semua org boleh menerima oleh itu aku biarkan aje ape yg ditulis..bagi aku, aku create nie utk kwn2 berborak kosong, disamping menyelitkan info2 yg boleh kita share bersama. Oleh itu kepada rakan2 teruskan berforum..dan gembira lah selalu..

selamat berpuasa,

---
edjames
Back to top Go down
View user profile http://smktpg.forumn.org
saya



Number of posts : 314
Location : everywhere
Registration date : 2008-03-11

PostSubject: Re: Kenapa saya bikin ini Forum??   Wed Sep 10, 2008 11:38 am

i always setuju ngan mr.edjames... Wink Wink
Back to top Go down
View user profile
iena_jr



Number of posts : 38
Registration date : 2008-08-07

PostSubject: Re: Kenapa saya bikin ini Forum??   Fri Sep 12, 2008 4:55 pm

yeahyeah..semua org di dalam ini seperti telalu emo..hoho~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kenapa saya bikin ini Forum??   Today at 5:48 am

Back to top Go down
 
Kenapa saya bikin ini Forum??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Kenapa saya (seorang Kristen) suka topik mualaf
» KENAPA KRISTEN SELALU KALAH DEBAT.?
» Forum Rank Structure
» New Sub-Forum
» BACk ISSUES O.F.R. (Online Forum Release)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Alumni SMK Teluk Panglima Garang :: SMKTPG General Talk Zone :: Free talk a.k.a Lepas Geram-
Jump to: