Alumni SMK Teluk Panglima Garang

Ilmu Rukun Hidup
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
edjames



Number of posts : 125
Age : 34
Location : Klang
Registration date : 2007-12-02

PostSubject: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Tue Dec 04, 2007 7:01 am

hi..

To all student or teacher yang still sekolah kat smktpg digalakkan sgt utk menyertai forum nie,


--
rgds,
Admin
Back to top Go down
View user profile http://smktpg.forumn.org
enyusry



Number of posts : 135
Age : 34
Location : now at perlis
Registration date : 2007-12-03

PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Wed Dec 05, 2007 1:29 am

ko kene send email kt pengetua ma... hehe ajak semua sekali..
Back to top Go down
View user profile
edjames



Number of posts : 125
Age : 34
Location : Klang
Registration date : 2007-12-02

PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Mon Dec 10, 2007 2:31 am

bro ko ke ada email pengetua?. Very Happy

klu ada easy sikit aku nak send official later kat dia..wakakak.
Back to top Go down
View user profile http://smktpg.forumn.org
enyusry



Number of posts : 135
Age : 34
Location : now at perlis
Registration date : 2007-12-03

PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Wed Dec 12, 2007 3:21 pm

mane ade ma... aku x kenal pengetua yg baru...
Back to top Go down
View user profile
zaidiana



Number of posts : 139
Age : 29
Location : Purtajaya
Registration date : 2007-12-19

PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Sat Dec 22, 2007 5:35 pm

lau bleh aku nk puan marina join skali la, aku mang geram skit kt dia, sib la dia xpnah ngajar aku dlu Surprised
Back to top Go down
View user profile
enyusry



Number of posts : 135
Age : 34
Location : now at perlis
Registration date : 2007-12-03

PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Sat Dec 22, 2007 7:44 pm

puan marina tu sape
Back to top Go down
View user profile
zaidiana



Number of posts : 139
Age : 29
Location : Purtajaya
Registration date : 2007-12-19

PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Sat Dec 22, 2007 8:23 pm

enyusry wrote:
puan marina tu sape
c'gu fizik ke kimia ntah! xigt...
erm ntah wujud lg ke x kt skola tu
Back to top Go down
View user profile
enyusry



Number of posts : 135
Age : 34
Location : now at perlis
Registration date : 2007-12-03

PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Sun Dec 23, 2007 4:30 pm

oooo..... dulu yg ajo aku fizik cikgu azah.. kimia cikgu rita kot
Back to top Go down
View user profile
hazriel



Number of posts : 13
Age : 29
Location : TPG - Berjuntai Bestari
Registration date : 2007-12-04

PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Tue Dec 25, 2007 2:03 pm

Puan Marina adalah Guru BIOLOGI...harap maklum...
Back to top Go down
View user profile http://www.azri.cjb.net
hazriel



Number of posts : 13
Age : 29
Location : TPG - Berjuntai Bestari
Registration date : 2007-12-04

PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Tue Dec 25, 2007 2:04 pm

owh ye..di zaman aku, cikgu Rita ajar Add Math
Back to top Go down
View user profile http://www.azri.cjb.net
enyusry



Number of posts : 135
Age : 34
Location : now at perlis
Registration date : 2007-12-03

PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Tue Dec 25, 2007 2:28 pm

zaman aku add math.. cikgu jumiran yg ajo..
Back to top Go down
View user profile
anaz 5v2



Number of posts : 229
Age : 34
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Thu Feb 28, 2008 12:29 pm

aku x ambik aliran sains time kt smktpg dl so aku x knl la nm2 guru yg ajar aliran sains...[url][/url]
Back to top Go down
View user profile
KK
Guest



PostSubject: kawan - kawan lama   Fri Mar 28, 2008 2:40 am

as'kum kepada semua member dari smk telok panglima garang 1998 - 2002

aku ni awie yang selalu lepak kat pusat sumber sekolah dengan cik aspalaili arsaha

sesiapa mengenali diri aku plz call aku

012 - 9157963
NO 11 JALAN DEDAP 1,
TAMAN DEDAP ,
85200 JEMENTAH
JOHOR DARUL TAKZIM

MOHD AZRI BIN ZAKARIA ( AWIE)
RUMAH SEBELAH SEKOLAH YANG JADI PORT PARKING MOTOR DAN BASIKAL
Back to top Go down
anaz 5v2



Number of posts : 229
Age : 34
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Thu Apr 03, 2008 11:15 am

allow kk ko dh slh port nie... klu nk knl kn diri g la kt SALAM PERKENALAN.....
Back to top Go down
View user profile
iscazmy



Number of posts : 4
Age : 36
Location : Southampton University, UK
Registration date : 2008-05-13

PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Tue May 13, 2008 1:44 pm

enyusry wrote:
zaman aku add math.. cikgu jumiran yg ajo..

zaman aku cikgu jumiran lempang aku hehehehehehe Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile http://www.princecourt.com
edjames



Number of posts : 125
Age : 34
Location : Klang
Registration date : 2007-12-02

PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Thu May 29, 2008 10:49 pm

Wah..tentu sakit..aku bersimpati dgn kamu..heheh

iscazmy wrote:
enyusry wrote:
zaman aku add math.. cikgu jumiran yg ajo..

zaman aku cikgu jumiran lempang aku hehehehehehe Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile http://smktpg.forumn.org
iena_jr



Number of posts : 38
Registration date : 2008-08-07

PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Thu Aug 07, 2008 4:06 pm

apekah??

pn marina mengajar bio
pn rita mengajar add math...hj jumiran pn same...

lain2 soalan?
Back to top Go down
View user profile
weezer1234



Number of posts : 92
Age : 96
Location : Shah Alam
Registration date : 2007-12-10

PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Sat Aug 30, 2008 10:28 pm

bila add math edjames mesti dpt E atau D aje kan
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited   Today at 5:48 am

Back to top Go down
 
teacher and student yg masih kat sekolah-you are invited
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Repost A sequel of falling in love with my teacher.
» Firing your teacher -- Yes you can
» 2012 MEPI Student Leaders Program
» Former Zen teacher Walter Nowick has died
» Teacher's Markings

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Alumni SMK Teluk Panglima Garang :: SMKTPG Community Members :: Self Introduce..-
Jump to: